Makadi Bay

Ontdek een prachtige plek voor je volgende zonvakantie aan de Rode Zee! Makadi Bay is een klein maar ruim en prachtig opgezet vakantie-resort. Je vindt er prachtige en luxe resorts die hun gasten op elke mogelijke manier in de watten proberen te leggen zodat ultiem relaxen tijdens je vakantie in dit prachtige oord absoluut gaat lukken!

Lekker genieten zonder je zorgen te maken over de rekening? Dan is een all inclusive vakantie naar Makadi Bay een slimme keuze! En wil je binnenkort vertrekken naar de zon? Check dan de last minutes naar Makadi Bay eens!

Je Makadi Bay vakantie speur je natuurlijk via de onbetwiste Egypte experts! Wij kennen alle hotels en resorts en kunnen jouw precies vertellen wat je wel en niet kunt verwachten voor je volgende vakantie. Op deze pagina lees je dan ook alles over Makadi Bay.

Het Al Nabila Makadi in Makadi Bay is ingericht met een grote verzameling van oosterse decoratie stukken. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van balkon met uitzicht over de Rode zee!

Luxe resort met mooi zwembad
Goede locatie met geweldig uitzicht
Hoge beoordelingen voor het eten & drinken
Het mooie 5***** Jaz Makadina resort is In Marokkaanse stijl gebouwd hotel en biedt haar gasten vele faciliteiten waaronder verschillende zwembaden en een groot waterpark, een eigen privé strand en diverse sport en wellness faciliteiten.

Enorm waterpark, perfect voor kinderen
Eigen privé strand
Ultra All Inclusive

Alle informatie die je nodig hebt:

Alles over Makadi Bay als vakantiebestemming

Makadi Bay nabij Hurghada staat vooral bekend om de vele watersportmogelijkheden die meestal in de baai (van Makadi Bay), plaatsvinden. Deze baai combineert het woeste woestijnlandschap met het heldere turquoise Rodezeewater.

Ook op het land is er genoeg te doen en te bezichtigen. De uitgestrekte witte zandstranden bieden een prima plek om helemaal tot rust te komen en dankzij de vele luxe hotels en resorts is Makadi Bay een waar paradijs voor de bezoekers die van heinde en verre komen om hun vakantie in dit paradijsje door te brengen.

Een tripje naar de Oostelijke woestijn biedt u een prachtig woestijnlandschap met Rode-Zeebergen. Verscholen tussen de bergen liggen de eeuwenoude kloosters St. Anthony’s and St. Paul’s. Deze religieuze bezienswaardigheden stammen uit de periode van 251 (n.Chr.).