Steigenberger Aqua Magic Hotel

Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk de aanbiedingen van onze partners

Reisomschrijving

Omschrijving: Steigenberger Aqua Magic

Het Steigenberger Aqua Magic Resort is een luxe hotel gelegen in het centrum van Hurghada. Het Aqua Magic Resort is slecht 6 minuten loop afstand verwijderd van het privé strand (aan de rode zee) en 10 minuten rijden naar het vliegveld.

Het Hotel biedt aanzienlijk veel activiteiten aan,  voor alle leeftijds- categorieën. Zo kunnen de kinderen eindeloos plezier beleven in het uitgebreide waterpark en kunnen de volwassenen lekker tot zichzelf komen in de Vista Spa of een van de 5 heerlijke restaurants. Daarnaast worden er sport- en ontspanningsactiviteiten georganiseerd.

Faciliteiten

Lobby, lift, kluisje op de kamer, modern ingerichte kamers, hotel is zeer kindvriendelijk, kapsalon (binnen het hotel), parkeerplaats (gratis op aanvraag), roomservice, receptie, souvenirwinkel, wifi.

Het resort heeft een eigen discotheek (binnen de accommodatie), het Vista Spa en Wellness Center, Aqua park, buiten zwembad (met lig stoelen), waterglijbaan en waterspeelplein.

Daarnaast zijn er diverse sportfaciliteiten aanwezig in het Resort zoals; 2 tennisbanen, beachvolleybal, biljart, Jeue de boules, minigolf, tafeltennis en tafelvoetbal.

Kamer info

Deluxe 45m²
Kingsize of 2 x een 1 persoonsbed, uitzicht op zwembad of zee, balkon, badkamer met bad/douche en toilet, kluisje op de kamer, tv en telefoon.

Family room 55m²
Slaapkamer + aparte kinderkamer, uitzicht op zee of de promenade, balkon, badkamer met bad/douche en toilet, kluisje op de kamer, tv en telefoon.

Family Junior Suite 68m²
Een slaapkamer met kingsize bed + een woonkamer met twee slaapkamers, uitzicht op de tuin of de zee, badkamer met bad/douche en toilet, kluisje op de kamer, tv en telefoon.

Heading

Sub heading

Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk de aanbiedingen van onze partners

1 De Vakantie Discounter Bekijken
2 Prijsvri Bekijken
3 TUI Bekijken
4 Sunweb Bekijken
5 Corendon Bekijken
6 D-Reizen Bekijken
7 SUNtip Bekijken