Triton Empire Hotel

Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk de aanbiedingen van onze partners

Reisomschrijving

Omschrijving: Trinton Empire Hotel

Het Triton Empire hotel bevindt zich midden in het oude centrum van Hurghada (Dahar), in een zeer levendige omgeving met diverse restaurants en bars in de nabije omgeving. Je mag gebruik maken van het strand van het Triton Empire Beach resort. (circa 350mtr)

Het centrum Sakkala ligt op ca. 4km afstand en de luchthaven van Hurghada op ca. 7km van het hotel.

Accommodatie

Het Triton Empire Hotel heeft meer dan 400 kamers. Je verblijft in een standaard 2-persoonskamer. Alle kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht en voorzien van airconditioning, kluisje, tv, telefoon en koelkastje. Daarnaast is een badkamer met douche, wastafel en toilet aanwezig. Het balkon is voorzien van een zitje.

Faciliteiten

Receptie, bar en restaurant “Chez Pascal”, een eenvoudig a la carte restaurant, waar o.a. visgerechten, pizza, pasta en steaks geserveerd worden. Indien je verblijft op basis van logies en ontbijt of halfpension worden het ontbijt en eventueel het diner geserveerd in het hoofdrestaurant van het naastgelegen Triton Empire hotel. Er is een dakterras met gratis ligbedden en zitjes.

Je mag gebruik maken van alle faciliteiten van de nabij gelegen hotels Triton Empire Inn en het Triton Empire Beach resort, waaronder het zwembad.

Duiken

Aquarius Diving Club is al sinds 1998 gevestigd in het Marriott Beach Resort. De duikbasis ligt direct voor het hotel aan het strand en heeft een eigen aanlegsteiger voor de boten.

Aquarius maakt gebruik van een leslokaal met Airco, heeft een uitgebreide duikwinkel en een instructie zwembad! Er is voldoende huurmateriaal beschikbaar!

* 3 dagen bootduiken, 2 duiken per dag incl. fl/l/l, vanaf 110 euro p.p.
* 5 dagen bootduiken, 2 duiken per dag incl. fl/l/l, vanaf 160 euro p.p.
* PADI openwater opleiding, incl. gebruik alle duikmaterialen, excl. boek, tabel en certificaat, vanaf 295 euro p.p.

Op 24 december is het kerstdiner in de prijs inbegrepen en op 31 december is het nieuwjaarsdiner ook in de prijs inbegrepen.

Heading

SUb heading

Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk de aanbiedingen van onze partners

1 D-Reizen Bekijken
2 Tjingo Bekijken