The Breakers Diving & Surfing Lodge

Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk de aanbiedingen van onze partners

Reisomschrijving

The Breakers Diving and Surfing Lodge ligt direct aan de Soma Bay. Het Orca Duikcentrum naast het hotel, zorgt ervoor dat The Breakers Lodge, een ideale plek is voor duikers en watersporters.

De prachtige riffen van Soma Bay zorgen voor een adembenemend duik avontuur. Naast het Orca duikcentrum bevindt zich de Beach Bar, waar de duikers heerlijk kunnen ontspannen en nagenieten van de duikervaring.

Accomodatie
The Breakers Diving and Surfing Lodge beschikt over 173 comfortabele kamers. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van airco, badkamer met douche, privé balkon, satelliet TV, mini kluis, mini bar en internet.

Het resort biedt naast de standaard kamers, ook familie kamers en kamers voor minder valide of invalide mensen aan.

Faciliteiten
Restaurant, buiten terras met zeezicht, (verwarmd) zwembad, spa en beautycentrum. Naast het Orca duikcentrum ligt de Beach bar. Er zijn naast het duiken ook mogelijkheden voor o.a. Kite Surfen en Catamaran zeilen. Ook de golf liefhebber zal zich prima vermaken bij  The Cascades Golf Academy. Er is zowel een 9 als een 18 holes court.
Het Les Termes Marins des Cascades is het grootste Thalasso Spa centrum in de regio, voor heerlijk verwennen met massages en behandelingen.

Duiken
Op Soma Bay wordt gedoken met Orca Dive Club. Het bij het the Breakers gelegen, ruim ingerichte professionele duikcentrum heeft onder meer kleedkamers, douches, lockers, 2 airco klaslokalen, een boetiek en een bar met een comfortabel terras.

Het centrum heeft zijn eigen 420 meter lange privé steiger naar het prachtige huisrif. De duikboten vertrekken vanaf deze steiger naar de verschillende duikstekken.

– 5 dagen bootduiken, 2 duiken per dag, incl. fl/l/l, vanaf 245 euro p.p.
– PADI openwater opleiding, incl. alle duikmaterialen, excl. boek, tabel en certificaatkosten, vanaf 275 euro p.p.

Kitehouse 7BFT
Soma Bay wordt gezien als een van de beste kite spots op de wereld. Het vlakke water, de zanderige baai en parallel aan de kust staande wind, maakt  Soma Bay dé perfecte bestemming  voor kite surfers.

Kitehouse 7BFT  is het grootste kite centrum van Soma Bay en heeft een groot service arrangement. Zo is het mogelijk om een refresh cursus te volgen, groepscursus (keuze uit: beginner / intermediate / advanced), privé cursus (slechts 1 student) of een Semi-privé cursus (2 studenten). Uitrusting is hierbij inbegrepen.
Voor de ervaren kitesurfers is het ook mogelijk om alleen uitrusting te huren. Hiervoor is wel een VDWS level 4 of een IKO level 3 licentie nodig.

Cursus prijzen (het aantal uur hangt af van het aantal studenten):
Refresher cursus (3-4 uur) – 140 euro p.p.
Groepscursus (6-8 uur) – 280 euro p.p.
Groepscursus (12-16 uur) – 629 euro p.p.
Privé cursus (1 uur) – 89 euro p.p.
Semi prive cursus (1 uur) – 69 euro p.p.

Op 24 december is het kerstdiner in de prijs inbegrepen en op 31 december is het nieuwjaarsdiner ook in de prijs inbegrepen.

Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk de aanbiedingen van onze partners

1 De Vakantie Discounter Bekijken
2 D-Reizen Bekijken
3 SUNtip Bekijken
4 Tjingo Bekijken