Safaga

Safaga ligt ten zuiden van Hurghada en is nog behouden van het massa toerisme. Je vindt er rustige wateren en vrijwel onbeschadigd koraal. Je geniet van prachtige en rustige stranden, mooie en luxe hotels en veel rust en ruimte.

Verschillende hotels in Safaga boek je op basis van all inclusive. Bekijk dus eens het aanbod van All Inclusive vakanties in Safaga.

Als je binnen 6 weken wil vertrekken is het wellicht goed om eens te kijken naar de last minutes naar Safaga. Er zitten regelmatig mooie deals tussen!

Leuk hotel aan een natuurlijk zandstrand en met meerdere zwembaden, prachtige kamers en volledige All Inclusive verzorging dé plek voor een relaxte vakantie in Safaga!

Eigen privé strand
Prachtig zwembad met poolbar
Ultra All Inclusive

Alle informatie die je nodig hebt:

Alles over Safaga als vakantiebestemming

Safaga, ook wel Port Safaga genoemd, is een kleine badplaats dat ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Hurghada aan de Rode Zee ligt. Net als bij Al Quseir zijn de koralen in en rondom Safaga prachtig en bijna geheel onaangetast. Dit maakt Safaga een zeer populaire bestemming bij duikliefhebbers en snorkelaars.

Ook als je geen duiker bent is een vakantie naar Safaga trouwens zéker aan te raden: de prachtige ongerepte en rustige stranden en mooie resorts maken deze stad namelijk de uitstekende plek voor een lekkere warme zonnige relaxvakantie.