RONDREIZEN

Op zoek naar een Rondreis door Egypte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij tonen de meest populaire rondreizen van onze partners hier op de website. Een combinatie van een rondreis met verblijf aan de Rode Zee is ook mogelijk.

Uw rondereis door Egypte

Een rondreis door Egypte, dat betekent ongekend veel mogelijkheden voor een mooie en onvergetelijke reis . Van de oudste beschaving ter wereld, de mooiste en meeste diverse onderwaterwereld tot uitgestrekte gebergtes en woestijnen. Tevens kunt u in Egypte makkelijk een cultuur en relaxvakantie combineren in één mooie rondreis.

Nijlcruise Egypte

Een Nijlcruise kunt u combineren met een week aan het strand of met een bezoek aan Caïro, waar u ook de Piramides van Giza en het Egyptisch Museum kunt bezoeken. Voor de echte liefhebbers kan dit nog verder uitgebreid worden met een woestijnsafari, een bezoek aan Alexandrië of zelfs in combinatie met Jordanië.

Met een rondreis door Egypte, maakt u een schitterende ontdekkingstocht door het land. De piramides zullen niet ontbreken op het programma van uw rondreis, maar u bezoekt ook schitterende stukken woestijn en historische tempels. Tijdens uw rondreis door Egypte maakt u kennis met de gastvrije bevolking en authentieke gebruiken van het land.

Soorten rondreizen Egypte

Onze partners bieden verschillende rondreizen aan in Egypte. Of u nu opzoek bent naar een uitgebreide rondreis van 19 dagen of juist wilt genieten van een korte nijlcruise, via onze partners vindt u altijd de rondreis Egypte die het beste bij u wensen past.

Ontdek de geschiedenis van Egypte tijdens een Nijlcruise en sluit je vakantie af tijdens een week ontspannen in een luxe All-Inclusive resort aan de Rode Zee!

De ideale combinatie van strand & cultuur
Nederlandstalige gidsen aan boord van de cruise
Abu Simbel optioneel bij te boeken
Nijlcruise Egypte - 8 dagen genieten! Breng o.a. een bezoek aan de Vallei der koningen, de tempels van Luxor & Karnak en bijvoorbeeld de Horus tempels.

Bezoek de Vallei der koningen
Ervaar Egypte op unieke wijze
Ook te combineren met een week vakantie aan de Rode Zee
Deze rondreis gaat langs alle belangrijke monumenten in een korte periode. Inclusief Cairo, cruise & uitgebreid excursiepakket.

Bezoek de pyramides in Caïro
Highlights: Piramides, Aswan, Tempel van Karnak, Tempel van Hatsjepsut
Ook te combineren met een week vakantie aan de Rode Zee